Yes, we can!

Føler at et nyt kapitel har åbnet sig i familiehistorien… Vi spillede nemlig højt spil i dag, og tog alle tre børn med i IKEA. Det vil sige både stædig og egenrådig tre-dage-fra-at-være-4-årig og 2 x 7 måneder gamle babyer i voldsom menneskeangst-fase (vi snakker timers krampegråd, så snart andre end mor, far eller storebror forsøger sig med et ‘hej’).

Det gik faktisk ok. Eller, altså… Der var nok engang, hvor jeg ville have syntes, at det var aldeles forfærdeligt og pinligt at sidde i et fyldt cafeteria med to skrigende babyer og kylling-ris-grønsagsmos over det hele. Men herregud, det gik jo over igen. Og sønneke opførte sig ganske rimeligt og hjalp pænt til med at skubbe indkøbsvogne rundt. Uden at ramme nogen. Alle fik noget at spise, hvilket absolut ikke er nogen selvfølge for tiden. Og vi fik købt de ting, vi skulle have – og kom kun af med 321 kr.! (Sådan er det, når man pludselig er tvunget til at dele sine IKEA-oplevelser med Mr. ‘Har vi virkelig brug for dét der?’). Selv de voksne opførte sig civiliseret.

Alt i alt en success, hvis jeg selv skal sige det. Og et lille skridt på vejen til at normalisere et liv med mange små børn.

Næste gang satser vi fanme hele puljen og tager på Louisiana!

IMG_5963

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s