Spørgsmål, jeg ikke stillede sundhedsplejersken

“Tror du, det er fordi de er tvillinger, at de begge to faldt ned fra sofaen i går?”

“Hvor mange timers fjernsyn må de maks. se om dagen?”

“Sidst, de begge græd i længere tid, råbte jeg ‘Hold kæft’ og løb ind i soveværelset og tog en dyne over hovedet. Har du et bedre forslag?”

“Jeg har ikke hørt fra min mødregruppe i to måneder. Hvad tror du, det skyldes? At jeg bare generelt er dårlig til mennesker?”

Reklamer

4 thoughts on “Spørgsmål, jeg ikke stillede sundhedsplejersken

  1. Ville ellers gerne have hørt sundhedsplejerskens svar:-) Jeg synes det er nogle dejligt ærlige spørgsmål.
    Mon ikke synkronfald fra sofaen skyldes tvillingefaktoren. Og når der er to må den maksimale kvote af fjernssynskiggeri da være doblet op, hvis ikke tredoblet…andet virker lidt urimeligt. At du råbte hold kæft er vel i bund og grund bare en højlydt version af det alle småbørnsmødre nogle gange tænker i samme situation og jeg tror bestem ikke du er den eneste som har råbt mindre moderlige ting (at samvittigheden ikke helt er gearet til at tackle det er måske en anden sag). Med hensyn til mødregruppens manglende kontakt kan det måske skyldes, at de selv står med hovederne under dynen og råber af frustration, mens fjernsynet kører, børnene er drattet af sofaen og de undrer sig over, at de ikke har hørt fra dig:-)

    • Hehe, tak for støtten, dine forklaringer får mig til at lyde helt normal 🙂 Min sundhedsplejerske er en sød, intens happy-go-lucky-type der hele tiden bruger ens navn, når hun taler, og ikke har skyggen af humoristisk sans, så har ikke haft den store lyst til at indvi hende i mine mørkere sider…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s