Men det bliver solskin i morgen, ik?

“Det var ikke umagen værd at stå op om morgenen. Dagslyset var gråt og uklart, vinduerne var hvide, og det var sømmene i taget også. En ny snestorm for brølende hylende og hvislende hen over huset. Der blev ingen skolegang. Laura blev sløvt liggende og ville ikke vågne. Det var bedre at sove end at vågne op til sådan en dag. Men Mor råbte op til dem: ‘Godmorgen, småpiger! Nu skal I op!'”

(Laura Ingalls Wilder: Den lange vinter)

IMG_6112

Reklamer

2 thoughts on “Men det bliver solskin i morgen, ik?

  1. Ha, nu bliver jeg nødt til at skrive en kommentar til dig. Jeg opdagede din blog for nylig gennem Superheltemors blog og tænkte straks, at vi vist har en del til fælles. Jeg har tænkt de sidste 14 dage, at jeg måtte genlæse Laura Ingalls Wilders bøger, for jeg føler mig i den grad hensat til Den lange Vinter! Og så har jeg også tre børn, der vågner før seks. Og jeg bor på Amager. Og det er ikke sååå længe siden, at jeg var på barsel – ville ønske jeg havde fundet på at tage metroen i lufthavnen, dengang jeg var ved at dø af klaustrofobi over ikke at kunne komme længere væk, end man kunne gå med en trillingebarnevogn.

  2. Tak for din kommentar, altid rart at høre fra en lidelsesfælle herude på øen 🙂
    Oh dear, trillingebarnevogn! Se, dér er en logistisk udfordring! Er det så trillinger, du har (eller ‘bare’ nogen, der er tæt på hinanden aldersmæssigt)? Respekt! Og ja, man løber hurtigt tør for udflugtsmål…
    Som barn syntes jeg nærmest, at al den sne i Laura-bøgerne var så eksotisk, alt det der med at sne inde…. det føles knap så spændende længere!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s