Kære DR2 Morgen

Jeg er stor tilhænger af mere seriøs journalistik i morgen-sendefladen. Det er dejligt med et format, som giver plads til længere interviews, og hvor alt ikke skal serveres i tre punch-lines, inden vi går hastigt videre til en eller anden hipsterkoks tips til weekendfisken.

Men hvorfor fanden skal jeres studie være så pissegrimt? Er I bange for, at vi ikke tager jer alvorligt, hvis omgivelserne bliver for stilede? At det automatisk vil blive opfattet som form over indhold? Der behøver jo ikke gå neonfarvede krus og Hay-tæpper i den, men kunne I ikke overveje i det mindste at fjerne de pastelfarvede skyer fra baggrunden? (Seriously, start-90’erne har ringet, de vil have deres pigeværelse tilbage!)

Og I behøver skam ikke haste rundt i studiet, rave rundt mellem Islands Brygge, Christianshavn og Tivoli ved enhver given lejlighed, samt insistere på at sætte vejrkort og et køkken op udenfor i 10 graders kulde, ligesom alle de andre (og hvorfor gør de egentlig det?!). Men en lille smule fysisk funderet dynamik i udsendelsen ville heller ikke skade. Det ville unægteligt pynte, hvis Niels Krause turde vove en fod, måske et helt ben, og lige løfte sig lidt væk fra tryghedszonen på den rullende barstol.

Jeg siger det bare.

IMG_6118

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s