Here comes the meatsweat

Normalt spiser vi ikke så meget kød herhjemme, men lever ofte semi-vegetarisk af grøntsager, bælgfrugter og fisk. Fordi det er sundt. Og fordi det er billigt.

Men da Sønneke og Svigermor dampede af til Jylland, tog Kødfanden ved os. I vilkårlig rækkefølge har menuen stået på Boeuf Bearnaise, Pekingand og Lammefrikassé (tak til Klidmoster for reste-inspiration). Og da jeg spurgte manden, hvad han kunne tænke sig i aften, svarede han glad “Tatar!”.

I morgen bliver det kikærter. Om ikke andet, så fordi madbudgettet siger det.

IMG_6172

Advertisements

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s