Forventningsafstemning

Moderens plan for formiddagen: Putte miniskinker. Herefter bad, en kop kaffe og nyhedslæsning. Foretage vredt opkald til fakultetssekretariat ang. Sagaen om Det Manglende Eksamensbevis, da sagen har taget en uventet drejning og fjendebilledet dermed ændret sig. Læse postmodernistiske noveller til undervisning i aften, måske på altanen. Blogge. Evt. ligge lidt i fosterstilling over, at besøgstallet nok er dalet til normalen igen.

Miniskinkernes plan for formiddagen: Være vågne. Evt. sove på skift med begrænset overlap.

Moderens revurderede plan for formiddagen: Ligge på gulvet i nattøj og skiftevis aktivere Fisher-Price-bondegård (“MOOOOH!”, “OINK-OINK!”) og læse Vrum! siger Buller. Bære babyer frem og tilbage mellem børneværelse og stue. Blogge. Evt. bade i to minutter med åben dør og et ben halvt ude i gangen til at verfe småfolk væk fra at tygge i dørmåtten.

IMG_5976

Reklamer

6 thoughts on “Forventningsafstemning

    • Kombineret med “Old McDonald”-melodien (når man trykker på gulvet) kan det drive enhver til vanviddets rand… Heldigvis har de to små ikke helt lært at aktivere farmens lydpanel endnu. Til gengæld er storebror altid klar med en hjælpende hånd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s