Segment & the City

Én ting er, at man er blevet fordrevet til almen lejebolig på Amager. Men kunne knægten i det mindste ikke snart lære, at det hedder Torvehallerne? Så min noble plan for en urbankulinarisk hjemtur fra (Nørrebro)børnehaven ikke blev til afskedssalutten “Vi skal hen og købe kage på Fisketorvet!!”.

Jeg kan simpelthen ikke arbejde med mit hip-mor-i-storbyen-selvbillede under de her forhold.

IMG_6538

Reklamer

7 thoughts on “Segment & the City

 1. Det er hårdt når ens barn (eller kæreste, for den sags skyld) modarbejder ens street cred. Men syntes alligevel, at tvinge ham til at spise kage med cocktailbær i, er en lige hård nok straf for hans fortalelse.

  • 😀
   Det er sgu da kirsebær! ‘Cocktailbær’, pfffh! (Var i øvrigt ikke vildt benovet over kagerne. Men de snakker fransk i butikken, og så må det jo være godt.)

  • Nej. Må snart gøre noget desperat for at føle mig som en del af en gruppe, jeg egentlig aldrig har været hip nok til at tilhøre. Melde mig ind i Fødevarefællesskabet. Eller få tatoveret en byggelegeplads på ryggen.

   • Årh hvor jeg kender det. Gir du ikke et praj når du finder svaret. Jeg vil også være mere i fællesskabet – selvom jeg egentlig ikke er hip nok.
    Hilsen hende fra lidt længere ude på Ønskeøen….

   • Man kan købe en kbhff-pose på Amagerfælled skole om onsdagen. Ved ikke om det kræver medlemsskab. Så kunne du svinge rundt med den i børnehaven, mens du strøede dig om med franske ord a la “Excuse-moi”, når du ramte en af børnene i hovedet med muleposen (evt. stikke dem et cocktailbær når de begyndte at græde). Hipness restored!

   • Thea, du er et geni! 😀 (Men hvad er der med dig og de forpulede cocktailbær?) Bien sûr!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s