Verdens dårligste cliffhanger

Jeg er træt. Og sur. Og modfalden. Måske fortæller jeg på et tidspunkt om hvorfor, verden er så ond imod mig (hvorfor er den egentlig det?). Lige nu gider jeg kun en whisky og en cigaret. Andre må stå for underholdningen, og her er i øvrigt den sang, der næsten fik mig i bedre humør i dag (tak til gangster-typerne der kørte ned ad Fasanvej med åbne vinduer, og ja, jeg har en temmelig outdatet musiksmag).

Reklamer

7 thoughts on “Verdens dårligste cliffhanger

  • Tak. I dag skinner solen, så man ved aldrig. Kan i øvrigt godt lide det her koncept med at sende galde ud på nettet og få skulderklap tilbage.

 1. Hang in there. Om ikke andet, kan du måske hente noget energi i den fornyede (?) debat om, at “tvungen” barsel til mænd er opgivet. Not. Man bliver da så træt.
  Hvorfor taler man i øvrigt om at “tvinge” på barsel, når det handler om mænd? Og hvis noget barsel ikke er øremærket til mænd, så er det vel per definition øremærket til kvinder…? Men selvfølgelig ikke “tvunget”. Nej, nej da!
  Nå, men det var da ikke særligt opmuntrende. Sorry. Ønsker dig sol på din dag – du spreder mange smil her med dine fine indlæg!

  • Åhja, det er kraftstejleme utroligt! Lærer aldrig at forstå, hvorfor det er så politisk betændt, at ingen vil røre det. Og kaster en lille smule op i min mund, hver gang nogen begynder at hyle op om de ‘stakkels’ mænd, der bliver ‘tvunget’ på barsel – gudfaderbevares!
   Det var et sidespring… jeg siger tak for kommentar 🙂

  • Hehe, har faktisk for længst udtænkt de næste par afsnit, problemet er lige at få billederne taget… Men det rider mig som en mare, så der dukker snart noget op!

 2. Pingback: Så yndigt det er – part II | nom de mie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s