Hvordan jeg solgte min sjæl og fik en stol, del 1

Jeg er generelt meget i mod reklamer, forbrugerisme og kommercialiseringen af det offentlige rum.

Samtidig elsker jeg gratis ting, så da en flink dame fra Evomove (indsæt sponsorlink)spurgte, om jeg ville teste et eksemplar af Nomi-stolen (indsæt produktlink) samt forære et andet eksemplar væk, sprang jeg til, som den kapitalismens skøge, jeg er. Jeg kan derfor nu smykke mig med titlen ‘stoletester’. Hvem skulle have troet det?

Men hvad gør så mig mere speciel end alle de andre, der også har testet en Nomi-stol, spørger du måske? Jamen, jeg har sgu da hele to babyer at teste den på! Enæggede tvillinger oven i købet, laboratorierotternes Rolls-Royce! Den stol har gennemgået topvidenskabelig behandling, et slags omvendt tvillingeforsøg med sammenfald i både arv, miljø og stol. Skulle ikke undre mig, om Nobelkomitéen snart banker på.

Nå, men for at trække den ulidelige spænding, der nu er opbygget, venter jeg med resultaterne til i morgen. Ligeledes med udlodningen af et styks stol efter eget valg *vilde jubelskrig og klapsalver*! (Please, deltag… Ellers er der aldrig nogen, der tilbyder mig gratis ting igen…)

Ceci n'est pas en stol. Og Ceci n'est bestemt pas et beskidt køkkengulv.

Ceci n’est pas en stol. Og Ceci n’est bestemt pas et beskidt køkkengulv.

Reklamer

24 thoughts on “Hvordan jeg solgte min sjæl og fik en stol, del 1

   • Jeg napper den, det kan jeg godt love dig;) Jeg lovede nytårsmanden mine bryster, hvis jeg fik et barn – det virkede. Som mon ikke efterårsmanden gi’r en stol, nu hvor du har smidt lidt sjæl i puljen??!

 1. Jeg deltager også gerne.
  PS: Selvom jeg sjældent kommenterer, så er jeg altså SÅ glad for din blog!!! (Og det skriver jeg ikke for at fedte. Jeg mener det. Virkelig!)

 2. Jeg er med! Jeg er med!
  Deltager du også selv – jeg tænker at een stol til 3 børn er lige i underkanten, eller?! Og fåes den med hejs, så du evt. slipper for at slæbe op og ned ad trapperne…?

  • Orvja, hejseværk! Liv, du er genial 😀
   Har i forvejen to styks brugte TrippTrapp til de mindste, så ikke flere stole herhjem, tak. (Sønneke vil alligevel ikke røre højstole med en ildtang. I den modne alder af 2 1/2 takkede han pænt nej til enhver form for løftede sæder – den slags er kun til babyer…)

 3. Uha den vil jeg gerne vinde! Og tænker det er okay at sælge sin sjæl en lille smule når man er arbejdsløs og iøvrigt er fast bidragsyder til Folkekirkens Nødhjælp? 🙂

 4. Pingback: Hvordan jeg solgte min sjæl og fik en (god) stol, del 2 | nom de mie

 5. Hvad skal man med en sjæl,når man kan få sådan en pæn stol? Du må få min sjæl,hvis jeg må vinde den der stol. Deal?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s