Solskin og sniksnak

AaaaaaaaaaaaaAAAAAAH, solskin! Gør mit humør og min dag til en helt anden slags lyserød, end det plejer at være. Måtte straks fejre forårets komme (en dato er jo bare et tal) med fastelavnsboller fra Meyers bageri. Blev man jo ligesom nødt til, når den flinke hr. Meyer nu har bagt den rigtige slags, i stedet for det der wienerbrøds-pis. (Btw, hvis nogen skulle have lyst til at udradere hele Amagers kulturelle overklasse, så er det vandhullet på Amagerbrogade 48, at bomben skal smides. Helst en aften, hvor der er tilbud på pizza…)

Kom hjem fyldt med energi og tomme kulhydrater, samt masser af planer for dagens gøremål. Hvordan det så gik med udførelsen, springer vi bare let henover. (At tilbagetrækkelsesprocessen for den mellemstore Lego-by med havnefront, som i weekenden annekterede mit skrivebord, stadig er i forhandlingsfasen, gør heller ikke situationen nemmere). Til gengæld vil jeg gerne give Meyers fastelavnsbolle med rabarber mine varmeste anbefalinger.

Åbningsaftenen på Evelyns pizzeria var en bragende succes. Imens undrede hustruen til politiets fødevareinspektor sig over, at hendes mand endnu ikke var kommet hjem fra arbejde.

Åbningsaftenen på Evelyns pizzeria var en bragende succes. Alt i mens betjent Møllers hustru sad derhjemme og undrede sig over, hvorfor hendes mand endnu ikke var kommet hjem fra sit arbejde i politiets afdeling for hvidvask.

Reklamer

2 thoughts on “Solskin og sniksnak

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s