Dagens kinesiske spådom

Indholdet af en lykkekage har givet mig det indtryk, at spændende ting venter forude, og at jeg derfor snart vil blive kaldt til jobsamtale (ja, vi kan alle sammen blive enige om, at det er en følgeslutning bygget på komplet idioti).

Min morgen har da også været ganske spændende: Et par uheldige løft forårsagede en akut, brændende smerte bag venstre skulderblad som hæmmede både min tale og min vejrtrækning. Og mindede ubehageligt meget om dengang jeg til graviditetsyoga gav mig selv en fibersprængning under et særligt ihærdigt forsøg på at lave Fisken (graden af min idioti såvel som elendige fysiske form burde være evident på nuværende tidspunkt).
Under alle omstændigheder blev resultatet, at jeg under store smerter, begrænset tale og mange dommedagstanker om, hvordan jeg nu skulle klare hverdagen og vejen den næste uges tid, tappert førte tre børn mod aflevering. Og vel fremme måtte gå gispende og grædende ind til to måbende vuggestuepædagoger og fremhikste en bøn om hjælp til at få mine to mindste børn op af klapvognen, fordi jeg ikke selv kunne. Det hele rundet af med den græmmelse, jeg følte, da jeg tyve minutter og to Kodimagnyler senere var blevet lidt mere mig selv igen.

Hvem ved, hvad morgendagen bringer af overraskelser? Må hellere få skrevet nogle flere ansøgninger i en fart.

Det kinesiske spådoms-banner overbeviste Kåre om, at hans dage som gadefejer var talte. Desværre havde han og oversætteren ikke helt den samme opfattelse af ordet 'refreshing'.

Desværre havde Kåre og den kinesiske oversætter ikke helt den samme opfattelse af ordet ‘refreshing’.

Reklamer

6 thoughts on “Dagens kinesiske spådom

    • Tak, men tiden har vist, at jeg er en endnu større hystade end først antaget… En god cocktail af smertestillende håndkøbsmedicin klarede mig igennem de første to dage, og nu er det faktisk ok. Alarmen afblæst!

  1. Jeg har mest tiltro til kiropraktorer, da de ordner det, der er gået galt. Har brugt mange penge på alt muligt andet, men det er det eneste, der virker! Jeg vil også gerne rose dig for din gode blog, og jeg krydser fingre for at du finder et arbejde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s