Der var engang en blog…

…og det er der stadig.

Det er egentlig ikke fordi, jeg er fuldstændig smadret hver aften (okay, nogle aftener er jeg). Eller slet ikke har tid til noget som helst mere – tværtimod synes jeg, at jeg får meget mere fra hånden i løbet af en dag, end da jeg ikke havde et arbejde.

Der er bare det, at jeg for første gang i tre år ikke hele tiden er oppe i mit eget hoved (og tro mig, det er et ret nederen sted at være). I stedet er jeg nede på jorden, i gang med en opgave, på vej til frokost, midt i en samtale, med til et møde, på cykel med børnene, ved at koge pasta og så i gang med en ny dag igen. Og det er virkelig, virkelig, virkelig en rar følelse, men det gør det også lidt svært at få skrevet de blogindlæg, der som regel bliver til oppe i mit hoved, inden jeg sætter mig til tasterne.

Jeg skal nok vende stærkt tilbage lige om lidt, har også været forudseende og taget billeder på forhånd og den slags. Men efter årevis af bekymringer og sorte huller og depressive tanker, så går jeg lige og nyder mit nye (sjove!) arbejde, mine søde kolleger og følelsen af at være normal, bare lidt endnu.

Også fordi, at så længe jeg bliver ude af mit hoved, slipper jeg for at spekulere over, om de andre nu også kan lide mig, om jeg gør det godt nok, og om det, jeg sagde til mødet i går, var virkelig dumt og upassende…

"Er alle I andre også helt oppe at ringe over pizza-onsdag i kantinen?!!"

“Er alle I andre også helt oppe at køre, når det er pizza-onsdag i kantinen?!!”

Reklamer

3 thoughts on “Der var engang en blog…

  1. Har slet ikke fået sagt tillykke med jobbet, blev rigtig glad på dine vegne, og er det stadigvæk, har bare lige været for træt til at skrive det til dig.
    kl er 20.53 og jeg skal op kl 4.45. så jeg kan nå at få afleveret alle 3 unger før jeg skal på job ( som er rigtig godt) så jeg går i seng nu og tror måske, jeg ved hvordan du har det.
    Kh Helle
    Ps: Har opdaget, at jeg er begyndt at bemærke hvordan mine børn efter lader deres legetøj, med tanken ” det der…. kunne Mie lave en skøn tekst til “

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s