Ting, jeg har set frem til

  • At holde juleferie. På grund af en lind strøm af arbejdsløshed, barsel og specialeskrivning er det 5 år siden, jeg sidst har haft sådan en rigtig juleferie, der starter og stopper. Og jeg er helt oppe at støde over det. Har glædet mig siden starten af december som et lille barn til…jul.
  • At slippe for de forbandede runde-nisser i børnehaven. Det er jo stukket helt af for folk! Jeg erindrer svagt, at da Sønneke for 6 år siden var startet i vuggestue, og jeg første gang blev introduceret til konceptet, så var det bare noget med at skrible lidt ned om, hvad man havde fået til aftensmad. Men for det første er der pludselig hele 2 nisser på omgang, for det andet skal der gudhjælpeme farves mælk, spredes pebernødder og hældes pastaskruer i alles sko, før – ja, hvem egentlig? – er tilfredse. Det blev så ikke på min vagt; vores hverdag er fanme udfordrende nok, uden at jeg ligefrem behøver tilføje ekstra rod og kaos. Det sidste, jeg har brug for kl 7.25 en tirsdag morgen, er sammenbundne vinterstøvler og mel i hele gangen. (Hvem ER de sindsforvirrede mennesker, der finder på den slags?)
  • At alle er blevet raske inden jul. To ugers runde-Mycoplasme blev hurtigt gammelt. (Missede dog et par fællesarrangementer på den konto, så helt skidt var det ikke.)
  • At se Muppets’ Juleeventyr med mine børn – indtil videre er fornøjelsen helt på min side. Jeg måtte stoppe filmen efter 18 minutter, da alle havde forladt mig til fordel for faderens gåsetilberedning i køkkenet. Åbenbart er 4,4 kg dødt fjerkræ mere spændende end Michael Caine og Kermit der Dickenser derudad. Vi prøver igen i morgen, og så binder jeg dem til stolene.
  • Førnævnte gås. Nammenam.
  • Jul. Med familien. Med store børn, der kan lave en perleplade som gave til deres moster og gå i Søstrene Grene og købe en træspatel til deres farmor. Som synger Bjældeklang i Christianiacyklen (trust you me, der er ikke et øje tørt på Indre Nørrebro, når vi kommer trallende forbi) og hele tiden finder nye ting, vi kan hænge på vores diminuitive juletræ. Som glæder sig til at få risalamande med ‘syltetøj’ og som slet ikke kan vente med at komme ud til mormor og holde jul. Det er fucking magisk.
  • At dele nedenstående billede fra vores bagedag.

Rigtig glædelig jul!

image

Reklamer

3 thoughts on “Ting, jeg har set frem til

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s