Tirsdag aften på kanten

Siden sidst er Prince død og AGF kommet i pokalfinalen. Vi har klaret en Jyllandstur, en konfirmation, en børnefødselsdag og et solidt skænderi (plus efterfølgende forsoning), og jeg har prøvet at trepunktsvende en bil, hvilket var overraskende nemt. (Ikke at jeg er god til det, bevares. Det er bare ikke svært.) Og status lige nu er, at børnene sover, manden socialiserer og lejligheden roder, flyder, støver og lugter.

Jeg er en af den slags damer, der ikke er specielt hormonpåvirket; ser man bort fra 2 omgange graviditetsbetinget depression, har hormonændringer aldrig rørt mig synderligt. Ikke fordi, jeg er den cool type – min egen teori er tværtimod, at jeg har crazy nok i hverdagen: jeg er grådlabil og humørsvingende med mærkelige cravings man-søn, året rundt. Første gang jeg var gravid, og folk spurgte interesseret til underlige spisevaner eller emotionelle udfald, mumlede jeg hver gang noget om, at det ikke var sådan meget anderledes end ellers. Mens min mand stod ved siden af og grinede smørret, fordi han forlængst havde erfaret, at jeg ikke behøvede et barn i maven for spontant at bryde grædende sammen en sen tirsdag aften og derefter cykle i 7eleven efter 2 bøtter is og en ostecroissant.

Derfor er PMS heller ikke noget, jeg lider af på månedsbasis (som sagt er det mere en kronisk tilstand), men efter at have følt mig umulig og uduelig en hel dag, uden nævneværdig grund, har jeg nu meget belejligt besluttet, at det er det, jeg har. Og har derfor lagt mig som en ægte blog-Maude med bland selv-slik, dyne og fjernbetjening (og en whisky, bare for at give set-uppet lidt maskulin kant).

Mens lejligheden roder, flyder, støver og lugter.

Et kig ind i fortiden: det er altsammen spist nu.

Et kig ind i fortiden. Fun fact: jeg elsker slik med vandmelonsmag.

Reklamer

10 thoughts on “Tirsdag aften på kanten

 1. Det er den eneste måde at håndtere sådan et set-up.
  Giv den gas med melonvingummi og ostecroissant. Og hvor er det godt at alle børnene sover. Slap af. Du fortjener det sikkert. De børn har garanteret både fået mad og nattøj på og børstet tænder og alt muligt.

 2. Og for nu at gøre ondt værre, så går det altså kun én vej med det der PMS med årene, og det er desværre ned ad bakke…. Jeg er også helt som du beskriver dig selv; mere eller mindre konstant ustabil, jeg burde ha’ udgangsforbud. Og jeg kan her op mod 40’erne konstatere, at jeg er værre end nogensinde. Det er intet mindre end et under, at der ikke bliver begået mord. Håber ikke jeg tager pippet fra dig. Stort knus…

 3. Det er en go’ mix, du der har blandet! Nu får jeg også lyst til bland-selv-slik. Jeg kan ikke undskylde mig med pms, men godt med baby-i-mave. Og har lige bedt min kæreste købe toastbrød og nutella med hjem fra aflevering af børn. Bare så jeg kan undersøge, om nutella-toast er lige så gode, som jeg husker dem. Så kan det være, jeg skal ned efter bland-selv-slik til dessert.

  • Børn bør altid bygges på det bedste, vi har. Som bland selv-slik og toast. (Personligt har jeg fabrikeret én på rigelige mængder tebirkes og to andre på salmiaklakrids og shawarma-pizza)

  • Altid sprut og sukker.
   Kunne du i øvrigt ikke markedsføre limoncelloen på bloggen som en slags eliksir? Sådan ‘omrejsende 1800-tals kvaksalver’-style?

   • Har du for meget ørevoks eller er du i dårligt humør? Har du en utro ægtemand eller lus? Lider du af brystkræft eller dårlig ånde? Limoncello hjælper på det hele!
    Det er jo _det_ jeg skal leve af!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s