Ferieferieferieferieferieferie

Første år med 2 x fast løn OG betalt ferie i familien skal jo ikke gå ubemærket hen…Så this is it people, min første officielle voksenferie er i gang!

“Og hvad har I så planlagt?”

Tjah, da vi er inviteret til bryllup i Holland, min mor var begyndt at snakke om Normandiet, og undertegnede stadig befandt sig i en ekstatisk lykkerus over de førnævnte 3 ugers betalt sommerferie, gik vi hele vanvidsplanken ud og besluttede os for en god gammeldags køreferie. Call me irresponsible.

”Jamen, hvordan går det så i spænd med de 2 ud af dine 3 børn, som hader at køre i bil mere end 20 minutter ad gangen?”

Det aner jeg virkelig ikke. Men det skal nok gå.

For nu har vi jo altså en ny-synet bil. Og førnævnte bryllup foregår alligevel uden for lands lov og offentlige transportnet. Og nogle af os har efterhånden så meget udlængsel, at en proppet Picasso med 3 umulige børn på bagsædet begynder at minde om en tropisk sandstrand.

Så efter et foreløbigt stop hos svigermor i det jyske går turen først til Holland, så til 5 dages camping i safaritelt i Nordfrankrig (vi kom først i tanke om, at det også betyder 5 dage med 3 børn, der skal følges på fællestoilet, EFTER at det hele var booket og betalt…) Så noget hygge og sightseeing med min mor og søster under mere luksuriøse forhold (såsom murstensvægge og tag), og derefter går turen så tilbage til Holland og bryllup, inden vi drøner det sidste stykke hjem, så manden kan stå mødeparat mandag morgen.

“Og hvad har du så lært i den indledende fase?”

  1. Ferie er effin’ dyrt, uanset hvad. Kør-selv-modellen er delvist valgt, fordi det skulle være billigt, da pengene stadig er lidt sparsomme herhjemme. (Og bliver ved med at være det, indtil en af os lander en direktørpost eller børnene begynder at forsørge sig selv. Whichever comes first.) Men for fanden, mange bække små har allerede rislet en del moneter ud af opsparingskontoen. Billig køreferie, min bare.
  2. Eventyrferie og udlængsel går marginalt bedre i spænd med 2 voksne og 2 rygsække end 2 voksne, 3 børn og en helvedes masse andet. Hvor er det strategisk smart at placere snacks, hvor mange t-shirts bruger to 4-årige på 20 dage, hvordan laver vi et system, så alle kan nå deres ting på bagsædet og bør vi tage gummistøvler med? Livets store spørgsmål melder sig for alvor, når bilen skal pakkes. Især når man skal tage højde for såvel Atlanterhavsklima som 3 forskellige indkvarteringsformer.

“Så hvordan synes du selv, det går?”

Skidegodt. Bortset fra min ustyrlige angst for at placere alt det kæreste, jeg har, i en rullende metaldåse på de tyske motorveje, så glæææder jeg mig. Se os, vi skal sgu på eventyr! Og så længe vi klarer os nogenlunde gennem køreriet, får set Omaha Beach og Bayeuxtapetet og får indtaget nogle skaldyr og noget cidre, så SKAL det altså nok gå.

Ikke?

 

Reklamer

2 thoughts on “Ferieferieferieferieferieferie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s