Køreferie, dag 1

  • Er tjekket ind på det obligatoriske tæt-på-motorvejen-placerede overnatningshotel. Ikke noget fancy, og efter at vi havde trukket værelsesnøglerne i en automat i den komplet mennesketomme bygning, og manden kort efter ankomst gik alene ud for at lede efter et køleskab, tænkte jeg, at det sgu da er et held, jeg trods alt ikke har set flere amerikanske psycho-motel-kannibal-slasherfilm. Ellers kunne man godt være gået hen og blevet helt bange.
  • Men ellers er vi landet i noget, der nærmer sig den hellige gral for 5-personers familier (verden kan nogle gange godt være lidt usamarbejdsvillig, når man får mere end 2 børn): Et dobbeltværelse med 3-sengs børneværelse en suite. Desuden jublede først børnene, da de så bolcherne på hovedpuderne, og så manden, da han så badekarret. Så må denne billige bid af paradis godt have lidt mølædte gardiner.
  • Har afholdt den obligatoriske indkvarteringsreception på værelset med øl til de voksne, Fanta til børnene og bamseformede tyske chips til alle. Har også været på den lokale kro og spise den obligatoriske schnitzel- og pomfritter-middag. (Når ens børn straks spørger efter legerummet og derefter vil ‘med op at bestille mad’, ved man forresten, at det er på tide at introducere dem til spisesteder, der ikke starter med M og slutter med cDonald’s.)
  • Har i øvrigt også nået at vende bilen om på parkeringspladsen lige foran den lokale kro og køre halvvejs tilbage med hylende børn under højlydte trusler om aflyst aftensmad, hvis ingen kan sidde 5 minutter i en bil uden at skændes/slås/skrige. Husker ikke lige den del som obligatorisk.
  • Nogenlunde samme cocktail af trusler og hylen gentog sig under putning (og den totale refusion af samme). Så det er godt, at vores værelse har et sidste es i ærmet: Vindue lige ud til et halvtag, der egner sig perfekt til at smugryge og dele en øl med den trætte chauffør. Godnat!

image

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s