Festivalplanlægning – trin for trin

1. Mand og jeg bliver enige om at gentage tidligere års succes med at sende mig på Roskilde Festival 4 dage og ham 1 dag.

2. Det annonceres, at A Tribe Called Quest er en del af årets program. Meget nostalgi for mand. Alle er glade.

3. Jeg køber min billet til Roskilde

4. Cirkus Summarum-billetsalget starter, dagen inden Roskilde-programmet offentliggøres. Mand og jeg tager chancen og køber 5 billetter til søndag efter Roskilde, så cirkustur ikke kommer i vejen for senere sommerferieplaner.

5. Det annonceres, at A Tribe Called Quest spiller lørdag aften. Pis også.

6. Efter lidt diskussion frem og tilbage om den smånederen kombination af børneevent dagen efter en fælles Roskilde-outing, bliver mand og jeg enige om, at A Tribe Called Quest trumfer alt.

7. Mand køber endagsbillet til lørdag.

8. Forældrevenner tilbage fra Sønnekes børnehavetid oplyser, at de har købt billetter til fredag, og det skal vi da også gøre? Lille hjertesuk. Men A Tribe Called Quest trumfer alt.

9. Det viser sig pludselig, at svigermor er forhindret i at passe børn lige præcis lørdag. Jeg skriver straks til min mor.

10. Åbenbart rejser min mor på ferie meget tidligt søndag morgen. Panikken breder sig langsomt, det samme gør fortrydelsen over at have købt den fucking lørdagsbillet.

11. Jeg begynder at sende desperado-sms’er rundt i vennekredsen. Et par stykker bider på – måske.

11. Veninde bekræfter, at hun kan passe børn med overnatning, mens de uansvarlige forældre festivaller den. Stadig irriterende med cirkustur i Tømmermændsland, men hvad fanden. Vi skal se A Tribe Called Quest sammen, og det bliver skidegodt.

12. A Tribe Called Quest aflyser deres koncert på Roskilde.

13. Jeg går op og lægger mig.

Reklamer

4 thoughts on “Festivalplanlægning – trin for trin

  1. Ej undskyld, og jeg kom til at griner lidt 🙂 Fordi det er da bare så crazy mega pisse uheldigt, som noget overhovedet kan være. Kan godt forstå, du lagde dig, men håber du er på stikkerne igen, og overbevist om at I helt sikkert får en fuldstændig fantastisk lørdag på Roskilde.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s