Hilsen fra Holland

At blogge om sig selv kræver, at man indimellem er i stand til at træde et skridt tilbage og betragte sit liv på afstand. Og det er lidt svært, når man konstant er omgivet af børn og voksne og solcreme og rosé. Hvilket jeg er for tiden.

Så i stedet præsenteres her et lille pauseafsnit, i hvilket vor heltinde disker op med almindelig social adfærds svar på rundsaven: feriebilleder.

(Advarsel: De fleste af de billeder, jeg tager, er af familie og venner, og kan derfor ikke vises her. Er ikke prof nok til hele tiden at huske at få taget lækre anonyma-bloggerbilleder, så spændingsniveauet er virkelig derefter.)

 

Først: bagagepral. 5 mennesker, 3 uger, 4 weekendtasker. Bum. Like a mothafuckin hausfrauboss. (IKEA-posen med sengetøj, køletasker til madpakker, posen med bøger og børnenes rygsække tæller i øvrigt ikke som bagage.)

 

Ferielitteratur. Rystende ambitiøst.

 

Så et ‘vi er på vej’-billede til lissom at sætte stemningen. Bemærk den blå himmel og de åbne vidder, der er frihed i det her. Frihed og semi-aggressive børn på bagsædet.

 

Samme aften, nu med pacificerede børn på tysk stop-over-hotel. Schnitzler, pomfritter og bad har gjort deres virkning. Gurli Gris og Anders And runder af, inden forældrene omsider kan fortrække til altanen med en øl.

 

Og så er vi fremme. Her lidt obligatorisk arkitektur. Hollænderne kan bare det pis.

 

Noget andet, hollænderne kan, er at friturestege ting. Alting, faktisk. Fx de her små labre boller. Som æbleskiver, bare bedre.

 

Havudsigt har de også hernede. Og strandpromenader. Uh-mazing.

 

Slut på del 1. Det bliver spændende at se, om nogen har nerver til del 2.

6 tanker om “Hilsen fra Holland

 1. Uh, jeg venter i spænding på del 2! Elsker dine beretninger. Med fare for at lyde nedladende (men sådan er det ikke ment!), så er det af typen “ferier du kan leve op til” i modsætning til en del andet, man møder i blogland – og insta-land, og facebook-land!
  Glæd dig til Marens bog. Synes faktisk du skal læse den først! Har netop læst Hvor der er fugle, som er fantastisk. Johan, Marie og Darling roder stadig rundt i min hjerne.
  Og så vil jeg meget gerne høre, hvad du synes om Elena Ferrante. Jeg har taget tilløb til at læse serien nogle gange, men har hørt anbefalinger fra folk, hvis litterære dømmekraft jeg ikke helt stoler på, og er derfor aldrig kommet i gang. Dermed også sagt, at jeg stoler på din!
  Rigtig god ferie.

  • “Ferier, du kan leve op til” er rimelig meget overskriften her! 😉
   Jeg takker for tilliden, og kan fortælle, at jeg indtil videre er ret begejstret for Ferrante – er cirka halvvejs.

 2. Venter også spændt på del 2, så den må da komme. Lyder som en dejlig ankomst, og afslutning med terasse drink (så er det bare ferie)
  Hilsen Rikke

 3. Her netop læst “Og sådan blev det” og “Alt må vige for natten” på min sommerferie, (især den sidste gjorde indtryk). Ferrante, som jeg for øvrigt aldrig har hørt om…, vil jeg i gang med, så snart jeg har læst mere af D. de Vigan.

  PS: Jeg har lige “opdaget” din blog (anbefalet af Hvid kaffe), så nu skal jeg læse hele natten, åbenbart 😉
  Vild med det du skrev om manglende dansklærer i blogland, (som også er et ord, der snart bør pensioneres..)

  • Velkommen til! Hadede faktisk mig selv en lille smule for brug af ‘blogland’. Det eneste, der er værre, er ‘blogosfæren’…

   Jeg tænker også, at jeg klart skal have fat i noget mere fra Vigan!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s