Hilsen fra Holland

At blogge om sig selv kræver, at man indimellem er i stand til at træde et skridt tilbage og betragte sit liv på afstand. Og det er lidt svært, når man konstant er omgivet af børn og voksne og solcreme og rosé. Hvilket jeg er for tiden.

Så i stedet præsenteres her et lille pauseafsnit, i hvilket hvor heltinde disker op med almindelig social adfærds svar på rundsaven: feriebilleder.

(Advarsel: De fleste af de billeder, jeg tager, er af familie og venner, og kan derfor ikke vises her. Er ikke prof nok til hele tiden at huske at få taget lækre anonyma-bloggerbilleder, så spændingsniveauet er virkelig derefter.)

 

Først: bagagepral. 5 mennesker, 3 uger, 4 weekendtasker. Bum. Like a mothafuckin hausfrauboss. (IKEA-posen med sengetøj, køletasker til madpakker, posen med bøger og børnenes rygsække tæller i øvrigt ikke som bagage.)

 

Ferielitteratur. Rystende ambitiøst.

 

Så et ‘vi er på vej’-billede til lissom at sætte stemningen. Bemærk den blå himmel og de åbne vidder, der er frihed i det her. Frihed og semi-aggressive børn på bagsædet.

 

Samme aften, nu med pacificerede børn på tysk stop-over-hotel. Schnitzler, pomfritter og bad har gjort deres virkning. Gurli Gris og Anders And runder af, inden forældrene omsider kan fortrække til altanen med en øl.

 

Og så er vi fremme. Her lidt obligatorisk arkitektur. Hollænderne kan bare det pis.

 

Noget andet, hollænderne kan, er at friturestege ting. Alting, faktisk. Fx de her små labre boller. Som æbleskiver, bare bedre.

 

Havudsigt har de også hernede. Og strandpromenader. Uh-mazing.

 

Slut på del 1. Det bliver spændende at se, om nogen har nerver til del 2.

Advertisements

2 thoughts on “Hilsen fra Holland

  1. Uh, jeg venter i spænding på del 2! Elsker dine beretninger. Med fare for at lyde nedladende (men sådan er det ikke ment!), så er det af typen “ferier du kan leve op til” i modsætning til en del andet, man møder i blogland – og insta-land, og facebook-land!
    Glæd dig til Marens bog. Synes faktisk du skal læse den først! Har netop læst Hvor der er fugle, som er fantastisk. Johan, Marie og Darling roder stadig rundt i min hjerne.
    Og så vil jeg meget gerne høre, hvad du synes om Elena Ferrante. Jeg har taget tilløb til at læse serien nogle gange, men har hørt anbefalinger fra folk, hvis litterære dømmekraft jeg ikke helt stoler på, og er derfor aldrig kommet i gang. Dermed også sagt, at jeg stoler på din!
    Rigtig god ferie.

  2. Venter også spændt på del 2, så den må da komme. Lyder som en dejlig ankomst, og afslutning med terasse drink (så er det bare ferie)
    Hilsen Rikke

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s