Duplospor i sneen – en LEGO-fotojulekrimiføljeton (1)

Med en dags forsinkelse (det var det med den manglende second unit) præsenteres her den største mediebegivenhed siden Frygt og lede langs BRIO-banen (som i øvrigt stadig er uafsluttet på kultmåden): Duplospor i sneen  en LEGO-fotojulekrimiføljeton i 24 afsnit.Og her kommer første afsnit…

 

Det var den 1. december og alt åndede fred og ro i Den Lille By. I en menneskeforladt stue kørte et ensomt elektrisk tog, og udenfor dalede sneen stille ned. Den dalede på træer og lygtepæle, på fortove og stier…

 

…og på den døde kvindekrop i parken, som lå forvredet i den dybe sne. Et par gader væk stoppede det elektriske tog. Alt var tyst.

 

Imens, i en galakse langt, langt borte, landede et lille fartøj på en øde planet. Her var alt også tyst.

2 tanker om “Duplospor i sneen – en LEGO-fotojulekrimiføljeton (1)

  1. Jaaaaaa!! Jeg glæder mig til at følge med. Har følt mig underligt uforløst siden Frygt og lede langs BRIO- banen. Hvad skete der egentlig med Carlos Ramirez og den manglende kurér? ?

    • Jeg ved det, den spøger også hos mig. Havde ovenikøbet næste plottvist parat, men i mellemtiden er ungerne blevet så store, at al Fisher-Pricen er røget i kælderen… Disse forhindringer, vi kunstnere må overvinde!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s