Somebody please tell ‘em who the F I is…

Går hårdt til mandagen med Nicki: “Yes I did, yes I did, somebody please tell him who the F I is, I am Nicki Minaj, I mack them dudes up, back coupes up, and chuck the deuce up” efter den sædvanlige sløve morgen, hvor ingen rigtig har lyst til at befinde sig i starten af ugen.

Langt forude venter påsken, tusind sjove ting og en hel kolonihavesæson. Kan man stadig nå at stikke af med familiecirkus, slå sig ned på 600 m2 græs og leve af kærlighed og sæsonbegrænset kildevand? (De slukker trods alt til oktober.)

Nå, der skal arbejdes for føden og kolonihavelejen. Og jeg skal have meddelt min søns skole, at hans trivselsbesvarelse bliver på papir, thank you very much. På med sølvpapirshatten og ned med regereringen!

Ugen er i gang.

Reklamer

6 thoughts on “Somebody please tell ‘em who the F I is…

 1. Jeg kører dobbelt søvpapirhat, og har skrevet, at de slet ikke må deltage. Jeg arbejder selv med personlig data indsamling og tilladelser fra datatilsynet, og er blevet virkelig provokeret over at de kan kalde det anonymt (og derfor ikke behøver samtykke), og samtidig bruger unilogin=cpr.
  Jeg blev ikke mindre provokeret af formuleringen “undersøgelsen er en del af undervisningen”, underforstået obligatorisk.
  God “sidste-uge-inden-ferien”
  Tanja

  • Hups, siger du, at jeg faktisk slet ikke bør lade ham deltage?!…
   (Har en ven, der arbejder med datamining, og eftersom han efterhånden er den mest dataparanoide person, jeg kender, tænker jeg, at enhver mistro må være velbegrundet!)
   Og tak i lige måde!

 2. Er det kun i folkeskolen, den der trivselsting kører? Vores børn går på privatskole, og vi har intet hørt endnu.

  • Ja, det er vist endnu en af folkeskolereformens velsignelser.
   Her i det offentlige regi er vi alle slaver af registreringssygen… 😉

 3. Ooohhh, hold dig langt væk fra al den dataindsamling! Det er jo forrykt, hvad der foregår omkring os i forhold til oplysninger, der bliver lagret og brugt. Se bare Facebook (skal nok lade være med at skrige HVAD SAGDE JEG!! Forlod dén synkende skude for nogle år siden af samme årsag og har talt for døve øren lige siden…) Og nej – det er selvfølgelig ikke kun FB, men mange apps, fx, der bare kan tænde kamera eller mike uden dit vidende. Vi er vist langt forbi sølvpapirshat og helt nede i den der atombunker, nogle paranoide (grinede vi dengang) typer har købt af den amerikanske stat og bosat sig i. Mine stakkels børn må heller ikke få FB eller deltage i den slags ‘anonyme’ undersøgelser, folk er jo vanvittige! Suk… *fortsætter foliering af hele huset og slukke straks nettet igen*

  • Ah, en med-paranoid! Øh-bøh’ede mig med skam at melde lidt gennem et forældremøde, da andre spurgte, HVORFOR det egentlig er så slemt med det dataindsamling, men synes sgu de her trivselsmålinger er foregået under nogle halv-shady betingelser… Folieret front!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s