I øvrigt…

…blev dronningens gravmæle afsløret i forgårs, og pludselig giver Prins Henriks opførsel i hans sidste tid enormt meget mening. Jeg skulle eddermaneme heller ikke begraves under den rædsel. Fandt det også stærkt underholdende, hvordan pressemeddelelsen understregede, at Bjørn Nørgaard havde holdt sig inden for budgettet. Konceptet ’for knap 30 millioner skattekroner afskyelig grimhed’ vurderes åbenbart mere spiseligt for den almindelige borger end ’for over 30 millioner skattekroner afskyelig grimhed’. Go figure.

…bør der snart nedlægges fogedforbud mod servering af mørksej i kantiner. I hvert fald i kantiner, der ikke kan tilberede en fisk uden at slå den ihjel anden gang. Og som tror, de laver Nyt Nordisk Firmakøkken, så længe de bare hælder rigelige mængder stegt kål og ramsløg oven på de dobbeltmyrdede grå fileter. Og som i øvrigt laver mad til min arbejdsplads. Selv en billig hvidfisk har fortjent bedre end det, kantine-typer, kan I alligevel ikke finde på andet, så paner dog kræet!

…tror jeg ikke, Dennis Kristensen kommer med til ret manges fødselsdag i år. Musketered, schmusketered, som man siger. Nuvel, hvis han bekender kulør som OK 2018-forhandlingernes Milady de Winter, må det være op til sygeplejerskernes Grete Christensen at spille rollen som vores allesammens D’Artagnan. Kom så, Grete! (Vi ved alle, at Athos Bondo ikke har en chance alene mod Richelieu… jeg mener Michael Ziegler.)

…er jeg næsten færdig med at sy gardiner til kolonihavehuset. Eller, sy og sy, lægge færdige IKEA-gardiner op i rigtig længde, skal det nu være helt korrekt. Hvilket stadig er lidt af et arbejde, især når man er så rådden og utålmodig en håndværker som undertegnede. Har dog strakt mig så langt som til at bruge knappenåle i denne omgang, men kan stadig i mit baghoved høre min sarkastiske håndarbejdslærer i 5. klasse: ”Mjah, det bugter sig godt nok i bakkedal, hva’?!” 

…kommer der nok til at stå en masse om vores kolonihave herinde. Undskyld. Jeg er faldet direkte ned i bloggergryden med hashtag-boligen, men jeg kan ikke dy mig, det er sgu bare for sjovt og herligt med sådan et lille hus. Til gengæld lover jeg stadig ikke at kalde det for ’’kolonøjseren’ (alle ved jo, at ’kolo’ er tusind gange mere tjekket… *host*) og berette rigeligt om motorvejslarm og skrigende børn. Men altså: Jeg er en omvandrende københavnsk middelklasse-kliché balancerende på kanten af kvalmegrænsen, og jeg ved det godt. Undskyld igen.

 

 

Reklamer

9 thoughts on “I øvrigt…

 1. Hvis du nu blev træt af det der læggen gardiner op, kunne du jo køre en “Blixen på Rungstedlund” og bare lade dem flyde hen over gulvet. Ikke så praktisk, hvis man kommer ind og træder på gardinerne med mudrede gummistøvler, men: Ingen syning involveret.

 2. Bakker kraftigt op om dit forbudsønske. Vi fik “Bagt fisk på spinat med piment sauce” i vores (Nyt Nordisk Køkken-esque) kantine i dag. Det var grufuldt. Og jeg holder ellers meget af fisk.

 3. Tak fordi du ikke vil kalde det kolonøjseren. Det giver mit trang til at uddele lussinger og inde i mig selv hvisler jeg ‘koloNIHAVEN for helvede!’ Og det er alligevel sådan lidt ærgerligt, når nu jeg ellers er så glad for din blog.

  Men hvad sagde lægen? Ordinerede hun en måned på langs i en hængekøje i kolonihaven?

  • Lægen på hospitalet sagde ikke andet end at mit hjerte i hvert fald havde det fint. Min egen læge venter stadig spændt på, at jeg får ringet…gørdetligeomlidt!

 4. Også et stort tak herfra for ikke at bruge kolonøjser-ordet. Eller kolo for den sags skyld. Men fyr gerne løs med kolonihaveindlæg (så længe den ikke bliver proppet med sponsorerede Desenio-plakater eller en ditto komplet Søstrene Grene makeover). Og så er jeg sgu vild med din håndarbejdslærers bemærkning. Det samme kunne være sagt til mig dengang.

  • Ahem, ‘kolo’ slipper du nok desværre ikke for… 😬 Lidt dårlig smag må jeg have.
   Til gengæld kommer der helt sikkert ingen spons hertil og ikke ret meget, der matcher, herfra.

 5. Åg Gud, kantinefisk… Jeg har sjældent været så arrig, som da jeg fik serveret røget makrel med stuvet spinat på en paptallerken, som langsomt opløstes mens jeg krattede fiskeben ud af det grønne slask!
  Kolonihaver er for øvrigt et glimrende emne at blogge om 😬

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s