Naturligvis altsammen på en baggrund af duftende thuja og hujende børn

Manden har lagt sig med halsbetændelse, jeg går i cirkler om mig selv i haven. Børnene slås, jeg skælder ud. Blev vækket 7.30, da naboens kælne kat hoppede ind ad vinduet (skidesjovt og kækt move, hvis ikke lige man havde katteallergi). Alle kom for sent i seng. Jeg går i flere cirkler, børnene skændes. Om en uge er ferien slut. Har intet udrettet, alt mangler. Også den tilbygning, vi virkelig godt kunne bruge herude. Hvordan skal det ske? Rykker i 2 brædder, sveder og giver op. Føler mig ensom og alene og mangler nogen til at gå forrest. Laver frokost og en kande saft. Børnene slås igen, jeg skælder og råber, og bagefter græder jeg. Varmen er ulidelig. Alt er galt og lige om lidt er ferien slut.

Slap af. Træk vejret. Spis frokost. Fyld badebassinet. Find krimi, skygge og den sidste is. (Husk at slukke for vandet igen). Skriv et blogindlæg. Slap af. 

Slapafslapafslapafslapaf.

Reklamer

4 thoughts on “Naturligvis altsammen på en baggrund af duftende thuja og hujende børn

  1. Sådan heeelt lavpraktisk: overvej en varme/kuldepumpe i kolonien. Den reddede vores røv i sidste uge, og nu overvejer vi at fucke hverdagsligistikken og bare flytte derud igen selv om ferien er slut. Aircondition holder, og man bliver et mere omgængeligt menneske.

    • Vi har overvejet, men det må blive, når der er penge til det… Havde dog succes med omsider at indse, at vi befandt os i subtropisk klima, og det derfor var nødvendigt konsekvent at trække gardinerne for i løbet af dagen. Det hjalp lidt.

  2. Årh mand. Jeg kan genkende det hele. Lydsporet til min ferie med fire børn på hhv. 6,2 og 1 år er ca sådan her: “lad være” “neeeeej” “moaaar” “skriiiig”. Alt sammen i 30 graders varme, i et for lille sommerhus, som vi – i et øjebliks kådhed – bookede i 14!!! dage. Suk.

    • Det glæder mig simpelthen så meget, at du lige skriver det der, så tak!
      Ferie er bare ikke altid en tilstand af zen og familiero…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s