Søndag – en blandet fornøjelse

Har været alene med børnene to dage i streg (dog afbrudt af vinbogklub-aften, bare inden nogen begynder at råbe “Aaaarhskepot!”), og denne eftermiddag kunne jeg godt mærke, at mit system var ved at smelte helt ned. Kan. Ikke. Tømme mere opvaskemaskine, løse flere konflikter eller tilberede flere måltider. Ikke uden uklædelig krampegråd i hvert fald.

Men nu leger de to mindste med de andre børn i gården, Sønneke og kammerat er blevet bortvist fra computeren og sendt ud og spille fodbold, og jeg ligger på sofaen med et halvt øre på for- og køkkendør og en næsten færdig Napoli-bog balancerende på maven. Desuden har jeg en marokkansk kylling i ovnen og et udsprunget citrontræ i køkkenet, der får lejligheden til at dufte som en arabisk dessertbuffet. Fik oven i købet syet to pudebetræk (ikke helt færdigt, men alligeveller, halvt fuldendt og alt det der), inden mit hoved imploderede. Så it’s all good.

Bortset fra, at i morgen er det mandag. Og jeg ville virkelig ønske, jeg ikke var så satans træt og modløs. Hele fucking tiden. Pudebetræk og bøger og langtidsstegt kylling, lovning om at sy nederdele og halstørklæder til bamserne. Hvadsomhelst for ikke at føle, jeg fuldstændig spilder min tid på jord.

 

Alsså, det stribede er bare fra IKEA, men det blomstrede er sgu da meget pænt? 

 

Reklamer

8 thoughts on “Søndag – en blandet fornøjelse

  1. Årh ven! Var min spontane indre kommentar, selv om vi teknisk set overhovedet ikke kender hinanden. Men du spilder altså ikke tiden, du skriver fx rigtig godt! Knus. Og november ER led!

    • Nu brugte jeg lørdag aften på at pine bogklubben med alt mit eksistentielle selvhad, så resten af verden skulle jo heller ikke snydes… Jeg siger tak for ros og knus.

  2. Måske hjælper det eller også gør min besked det modsatte.

    Men af alle de mennesker der har levet og lever og venter på at blive født.
    Der er det en mikroskopisk lille promille, der er vigtige nok til at blive husket. Vi andre vores formål er at sørge for at de mennesker der er blandt den mikroskopiske promille at de enten fødes eller at de vokser op i et samfund hvor deres evner vil gøre en forskel.

    Så måske er dit bidrag til verdens historien bare at du udfylder din rolle bedst muligt, så du muliggør at en enten får den hjælp vedkommende har brug for eller bliver født med en procentdel af dine gener.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s