I øvrigt …

… har jeg set folk referere til en Floder af blod-tale, som Rasmus Paludan åbenbart engang har holdt – den har han sgu da planket direkte fra Enoch Powells Rivers of Blood-tale fra 1960’erne. Få dig din egen racisme, Mulle! Ellers får du aldrig en plads i tossernes blå bog. (Generel lede og afmagt ved hele situationen, tænker jeg, ligesom ligger mellem linjerne her. Og har slet ikke ord for dem, der støtter ham i en form for misforstået, selvhøjtidelig systemprotest, selvom de “ikke sådan rigtig er enige med ham”. Nej. Bare nej).

… aner jeg ikke, hvordan man laver en god overgang fra Paludan, men af en eller anden grund sad jeg forleden og læste om Rasmus Tantholdt. Som åbenbart har dannet par med hele tre forskellige kvinder fra TV2s nyhedsprogrammer. Og hvis man lige prøver at billedgoogle dem en gang, så er det vist safe to say, at Tantholdt har en type. Eller også har TV2.

… apropos sladder, så har Den Korte Radioavis en overgang kørt med indslaget Mon Diez, en fiktiv dagbog, som primært handler om, hvordan alle dåner over skribentens blændende intellekt og kaster sig ud af vinduer over, hvor gudeskøn hun er, mens hun bragger/humblebragger sig gennem tilværelsen. Jeg kendte ikke den omtalte Diez før programmet, tænkte, at de nok overdrev helt vildt, googlede mig til et interview i Alt for Damerne og – mon diez! – nu giver det mening. Men er simpelthen nødt til at påpege, at hendes historie om, hvordan hun chokerede alle på danskstudiet med den hidtil usete kombination af smuk og klog, den holder altså ikke. Jeg dimitterede nemlig fra præcis samme uddannelse 6 år tidligere, så det tabu var allerede brudt! Selv tak, Katherine.

… er det gået op for mig, at løs te åbenbart ikke er noget, vi køber mere? Eller hvad? Skulle have fyldt lageret op og prøvede at undgå min bekostelige svaghed for Perch’s, men pludselig har supermarkederne nærmest ikke andet end brevte? Jeg har da både købt kvædete og roiboos hos Netto før i tiden, men end ikke Irma havde den slags i løsvægt? Sig mig, er alle mennesker blevet vanvittige? Det der Yogi-infusion i brev kan jeg lige acceptere, men ellers er det sguda umuligt at få en ordentlig kop te ud af det camping-pis! (Til alle ikke-tedrikkere, der ikke forstår min frustration, kan jeg sige, at det svarer til, at alle butikker skiftede hele deres kaffesortiment ud med 5 slags neskaffe … VANVITTIGE, siger jeg!)

… er jeg lige for tiden brændt inde med to billetter til Gods of Rap i Royal Arena. Lang historie kort, min veninde er desværre blevet forhindret, og min omgangskreds vælter ikke ligefrem med mennesker, der drømmer om at se en samling fallerede hiphoppere, cirka 20 år for sent på den. Og nej, lige nu ved jeg sgu da heller ikke, hvorfor jeg købte de billetter … Manden foreslog, at jeg lavede et facebook-opslag, hvor jeg tilbød at sælge enten begge billetter eller pladsen som min +1. Er bare ikke sikker på, at min selvfølelse ville kunne klare den form for larmende tavshed.

 

FF8F1B4E-5434-4B02-81C3-CE4F42990B02

21 tanker om “I øvrigt …

 1. Har kapituleret og køber min Kenya PF hos Perchs. Men som sort te-drikker på den engelske måde har jeg et par anstændige nødløsninger – Liptons yellow label (selv den danske udgave) og PG tips, der sælges hos de fleste grønthandlere. Det er crap te, men i det mindste er det stærkt og smager rigtigt (af England)

  Jeg har i mange år taget mig til hovedet i afmagt over at den “almindelige” sorte te er Earl Grey her i landet, og jeg har (forgæves) forsøgt at få folk til at forstå at det IKKE er ren sort te, at der faktisk er tilsat aroma og vil de ikke nok godt, for guds skyld, bare sælge/servere mig en anstændig kop Assam!?

  Ahem.

  • Hehehe, jeg kan faktisk godt lide Earl Grey … Og jeg køber den oven i købet i Aldi, som har en god en. Liptons yellow label har jeg også altid godt kunne lide. Er helt med dig – det skal jo være stærkt, ellers er det ikke rigtig te!

 2. Uh, løs te!! Jeg har givet op. Fancy tebutikker må simpelthen finde en plads i mit budget, for fandme nej, om jeg laver en kande pickwick.

 3. Jamen hvad foregår der med hende Diez? Den artikel er jo som at læse satire. Det er den vilde umodne omgang pegen fingre. Lidt som et interview med en gymnasiepige. Skørt.

  • Skørt er det helt rigtige ord, ved ikke om det er en provo-ting. I så fald virkede det. Jeg er provokeret på flere planer.

   • Er det for ambitiøst at lære hele Enter the Wu-Tang (36 chambers) og måske også de 5-10 bedste sange fra Wu-Tang Forever udenad? … Og så noget gammelt Public Enemy, It takes a nation of millions-albummet er nok det mest kendte.

    Det klarer du sagtens!

   • Har faktisk hørt Wu Tang med mine forældre på den der festival der var i Søndermarken. Åh min søde mor der lavede håndtegn, elsker elsker elsker.

 4. Servicemeddelelse: Løs the – som det færdigpakkede i 200 grams poser? For så findes der er udvalg i min lille lokale Irma for enden af søerne på Østerbrogade … hvis man alligevel er ude og strække benene rundt om søerne.

  • Ja, det er det. Prøvede min egen Irma, men det hele var den samme rodsammen af urter, jasmin og citron og alskens damebladsurter … Ingen roiboos!

 5. Tænk at I er så mange, der overhovedet tør at læse interwievet med Diez! Jeg skal i hvert tilfælde ikke risikere, at springe i luften af ren og skær misundelse og benovelse, over at læse om en kvinde, som både er smuk OG klog. Det er jo naturstridigt🤯

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s