6/2

I dag var typen, hvor jeg glemte min computer derhjemme og først kom i tanke om det, da jeg var mødt ind. Typen, der velsignede mig med stædigt murrende hovedpine fra morgen til aften.

Til gengæld var i dag også typen, hvor nogen blev 11, så alt andet betød ikke så meget. Og det kan aldrig blive helt skidt, når man starter morgenen med at imitere håndboldmålmand som det sidste af instrumenterne.

Desuden havde stjernebarnet bestilt Jægerschnitzel og Banana Split til aftensmad, og udsigten til den menu kan jo redde en igennem hvadsomhelst. (Da jeg kommenterede, at 80’erne vist havde ringet, sagde han i ramme alvor: “Jeg ville ønske, jeg var født i 80’erne. Det virker som om, der var så meget lækker mad!”)

Store, søde, fine dreng er han, ham min søn. Hvis I har nydt solen i dag, så husk at sende ham en tanke.

For den var helt sikkert hans fortjeneste.

 

2 tanker om “6/2

  1. Havde præcis samme flash-back, da sønnike selv måtte udsøge sig sin konfirmations-menu. Han kiggede samtlige grill-buffeter, tex-mex og lækre salater igennem, uden held. Men råbte så pludselig i triumf: “Der er den, det er PRÆCIS det, jeg gerne vil ha’”!!!
    Classic Menu med rejecocktail, svinekam stegt som vildt med brune kartofler og sovs, og is med syltet frugt, til den formidable pris a 129,-kr pr kuvert…
    Behøver jeg tilføje, at den mandlige del af gæsterne syntes det var den bedste fest-menu længe…??!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s