I øvrigt … (del 2)

… er det alt for længe siden! Hvordan har I det derude, hvordan går det?

… kan jeg jo starte: Jeg har det godt, tak. Lockdown gik rimelig ok, min sommer har været fin, selv uden Italien og koncertbranderter, og vi har hængt en del i kolonihaven, da vejret begyndte at peake, 3 dage efter alles ferie sluttede, og det har faktisk alt sammen været a-ok. Helt fjong. Nothing to see.

… har alt det kolonihavehængeri i hverdagene fået mig til at længes efter ligusterkatastrofer og pludselig grill og stille mig selv det eviggyldige spørgsmål: Bør vi flytte til forstaderne? Er det nu? Er jeg klar? Heldigvis viste en hurtig søgning på Boliga, at det behøver jeg slet, slet ikke bruge tid på at bekymre mig om. Det er muligt, jeg er klar, men det bliver vores økonomi aldrig. Den treogenhalvmillion, som vores sidste lånegodkendelse lød på, rækker ingen steder på det Storkøbenhavnske villamarked, kan jeg godt hilse at sige. (Medmindre, selvfølgelig, man drømmer om at bo klos op ad en tresporet motorvej, men det er trods alt en perversion, jeg ikke besidder).

… må Mette Frederiksen godt begynde bare at tie stille. At have en statsminister, der gør sig til ukritisk talerør for den røvballede provinsrascisme, der tilsyneladende florerer friere end Corona hertillands, passer enormt dårligt ind i mit narrativ. Så hvis du lige kunne hæve dig et par takter over at smitte-udskamme i forvejen marginaliserede befolkningsgrupper samt det dirrende behov for at inkludere enheden grupperafindvandrerdrenge i præsentationen af nyt politiforlig, ville det virkelig klæde os som nation, @mette (#ostemad #sødtøs #levvel #stikmigenspand).

… har jeg i løbet af de sidste par uger oparbejdet en virkelig uhensigtsmæssig afhængighed af byens nyeste blogsterdarling: bagels fra Depanneur. De dumme canadiske svin har placeret sig smash-bang i mit hood, og til trods for at min mave hader hvidt brød, og min økonomi i øvrigt slet ikke er til den slags tant og fjas, Når Vi Faktisk Har Mad Derhjemme, så kan jeg *ikke* lade surdejslækkerierne være, og er allerede oppe på flere bagels om ugen. Der er crack i. Jeg ved det bare.

… skal man aldrig være for fin til at starte dagen med en 120 decibel-version af Icona Pops I love it. 


12 tanker om “I øvrigt … (del 2)

 1. Du er tilbage! Hvor herligt. Du har været savnet, og jeg frygtede, at du var på vej samme vej sol alt for mange af mine yndlingsbloggere. Bliv hængende, vil du ikke nok?

 2. Hvor er det mega dejligt at høre nyt. Jammen what’s to say: livet (altså mit) med 2 børn og en hverdag er bare en hård nyser! Fortæl mig at det bliver bedre igen, og at alle dage ikke skal føles som et hamsterhjul af pligter og ingen fritid…

 3. JUHUUU! Du er tilbage! Jeg var helt nervøs for, at du ikke orkede at blogge længere. For det skal du altså!!! Og apropos hede fantasier om forstads-livet så kan jeg meddele, at livet er lige så fyldt af tarvelige tirsdage herude. Dog bliver vi ikke invaderet af crack-indbagte bagels. Hvilket egentlig er en skam… Det gad jeg da godt prøve. Nå! Men her går det sådan (du spurgte jo selv) at jeg drømmer om endnu mere luft og natur end forstads-livet kan tilbyde, så hele den pukkelryggede flytter på landet – sådan ÆGTE på landet. Og hvis du skulle være interesseret, skal hilse at sige at for 3,5 mill kan du købe en hel landsby i det nord fynske 🙂

  • En hel landsby, alligeveller? Sådan gammeldags godsejer-stil, hvor jeg kan sidde på min veranda, mens I andre høster mine afgrøder? Det er værd st overveje …
   Spændende med flytning på landet! Et eller andet sted i mig, dybt begravet under bagels, lever den drøm også lidt.

 4. Hurra! Du er tilbage! Icona Pops I Love It er undervurderet – den er nemlig fremragende til at starte dagen på. Tak for at minde mig om den.

  • Selvtak! (Og så kan man også altid forestille sig scenen fra Girls, hvor Lena Dunham står og danser amok på coke iført netundertrøje …)

 5. Ser først nu at du er tilbage! Har ellers tjekket op jævnligt. I starten dagligt, så ugentligt, og så kom jeg lidt fra det. Fandt dig på Insta, så vidste godt, du ikke var helt gået under jorden, men jeg elsker altså de lidt længere indlæg, selvom one-liners og et billede også kan være OK ind imellem!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s